Konformation 30. august 2020

Efter et turblent forår med aflysninger af også kirkelige handlinger har vi fastsat datoen for konfirmation for vores 6 konfirmander til 30. august 2020. Vi håber på en rigtig god dag for de kommende konformander og deres familier og selvfølgelig en god formiddag i kirken og det, det egentlig handler om.

En tur til Århus marts 2020

Konformandforberedelse dec 2019

Konfirmanderne skriver:

“Vi synes man lærer hinanden bedre at kende nu, hvor man ikke decideret er ”i skole”. Vi lærer noget både, når vi er i kirken og i konfirmandstuen. Hver uge ser vi alle frem til at komme til præst både pga vores præst, de gode småkager og karameller. Vi er alle sammen enige med hinanden om, at det er rart, at vi kun er 6 på holdet, for så er det mere trygt at sige sin mening om tingene. Der er f.eks. mange af os der har valgt valgmenigheden af den grund.”

Sofie, Sebastian, Christian, Camilla, Naya og Vilma

Konfirmand 2019/2020

Konfirmandforberelsen er nu i gang, og vi er glade for, at seks unge har taget imod tilbuddet fra Valgmenigheden.

Præsten skriver i kirkebladet:

I sensommeren begyndte seks nysgerrige og søde konfirmander i valgmenigheden.
Vi mødes om onsdagen i konfirmandstuen.

Selve konfirmationen bliver en festlig gudstjeneste St. Bededag 2020. Det er der stadigvæk længe til, men præsten glæder sig allerede, og mon ikke konfirmanderne også gør det. Der vil senere blive fortalt mere om, hvordan det går med konfirmationsforberedelsen her og i kirkebladet.

”Det var anderledes at være sammen med en præst som var super-engageret og tog vores snakke meget seriøst. Det var fedt, at vi blev taget så alvorligt i vores snakke, og at vi ikke kun skulle høre noget om kristendommen, men også diskutere den. Vi kom ofte til at snakke om noget, som betød helt vildt meget også for os nu, og som vi kom til at tænke over bagefter”.

Nynne Brask Christensen,

tidligere konfirmand