Læsekredsen

Onsdage 26. februar, 25. marts (aflyst) og 22. april.

Hvis du har lyst til at være med, er der altid plads til flere. Den aktuelle bog kan lånes ved henvendelse til præsten.

Hver gang kaster bogen livfulde snakke af sig, om samtiden, historien og livet i al almindelighed.
Kaffe og kage medbringes hjemmefra

Hyggeeftermiddag
Tirsdag d. 28. april kl. 14.30 i præstegården
Kaffen er brygget, og kagen står klar. Så kom forbi konfirmandstuen til en hyggelig
stund. Vi synger de gode forårssange, præsten læser en historie og snakken går
lystigt. Sådan plejer det at være, og denne aprileftermiddag bliver ingen undtagelse.
Så sæt kryds i kalenderen, og tag gerne naboen med. Der er altid plads til flere om
bordet. Husk 25 kr

Forårsudflugt søndag d. 24. maj
Valgmenigheden har nedsat et udvalg. Det lyder kedeligt, men det fører godt med sig. For Anne-Marie og Niels er gået i tænkeboks for sammen at planlægge en dejlig udflugt til et ikke alt for fjerntliggende sted. Endnu er destinationen ukendt, men flere detaljer bliver meldt ud.

Sæt derfor et kryds i kalenderen allerede nu. Mellerup Valgmenighed drager på udflugt, og du skal med!

Årsmøde lørdag d. 6. og søndag d. 7. juni 2020
Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder
afholder denne gang årsmøde i Rødding og Bovlund.
Der er endnu ikke meldt hverken foredragsholder eller priser ud, så derom må man holde sig orienteret på www.friegrundtvigske.dk. Det bliver med garanti et godt og oplysende program, og mon
ikke det bliver noget med genforeningsjubilæet?
Bemærk, at årsmødet dette år er med overnatning.

Sommeraftenfest søndag d. 28. juni kl. 17.00
Traditionen tro afrunder vi halvåret og ønsker hinanden god sommer.

Sammen holder vi gudstjeneste kl. 17 i kirken, hvorefter vi nyder medbragt mad eller smørrebrød.
i præstegården eller, hvis vejret tillader, i præstegårdshaven.

Øl, vin og vand kan købes. Der serveres kaffe. Smørrebrød kan, når vi nærmer os, bestilles hos Anne-Marie (tlf. 61 75 18 74).

Derudover tør vi godt love et underholdende indslag og
naturligvis fællessang. Der vil også være lejlighed til impulsive indslag.

Velkommen!